Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi suntem garantia

Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gazon artificial teren de fotbal Xtreme Turf Premier S50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Xtreme Turf Premier S50, este alegerea ideala pentru  terenurile de fotbal regulamentare ale cluburilor sportive, pentru terenurile de antrenament ale echipelor de fotbal dar si pentru cele destinate meciurilor, ori uzului privat ca terenuri de agrement sau pentru inchiriat (asta in cazul in care clientul doreste un gazon cu performate de top), sau in cazul in care se doreste realizarea de terenuri de fotbal in vederea Omologari acestora pentru desfasurarea de competiti la nivel profesionist.

Xtreme Turf Premier S50 este un gazon tip monofilament, avand inaltimea firului de 50mm, stratul suport fiind  realizat din captuseala dubla din polipropilena dublata de plasa de captuseala cu celula deschisa stabilizata pentru a rezista razelor ultraviolete acoperita cu latex.

Acest tip de gazon artificial este compus din fire de polietilena nerasucite dar grupate intr-un manunchi ce da un aspect natural gazonului. Gazonul beneficiaza de noile inovatii tehnologice specifice gazonului sintetic de noua generatie ca fibra cu "spine" (coloana de rezistenta) in forma de V si memoria materialului fibrei, tratament pentru durabilitate extinsa la radiatia ultravioleta si noilor tehnici de extrudare a fibrei.

Gazonul are o durata de viata indelungata, cu costuri de intretinere si utilizare minime si o constanta a caracteristicilor de absorptie a socurilor si saritura a mingi  ne influentata de conditiile climatice si de regimul de exploatare al acestuia.

Asigura o buna protectie jucatorilor prin preluarea socurilor produse la caderea acestora pe suprafata de joc, eliminarea riscului produceri juliturilor si arsurilor caracteristice gazonului sintetic de veche generatie, a accidentarilor acestora, datorita reduceri eforturilor in articulatii si asigurarii unei bune ricosari a balonului si a aderentei jucatorului la suprafata de joc, putandu-se utiliza cu incredere in orice conditii climatice si garantand obtinerea de performante maxime cu un efort minim.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura