Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi suntem garantia

Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Balon presostatic pentru acoperire teren sportiv

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Caracteristica fundamentala a sistemului de acoperire presostatic este data de faptul ca poate fi instalat cu usurinta, la locul dorit, fara sa fie necesara existenta unui sistem de sustinere, el fiind sustinut prin intermediul aerului care este mentinut in interior cu o usoara suprapresiune (de la 18+ 23 mmH20).

Diferenta de presiune intre interior si exterior este minima si imperceptibila.

Aerul este introdus in interiorul structurii prin intermediul unor maneci din P.V.C. ce sunt legate la generatorul de aer prevazut cu sistem dublu de ventilare, generator ce se pozitioneaza in partea exterioara a structurii presostatice.

Schimbul de aer astfel obtinut este egal cu circa doua-trei schimburi totale de volum de aer pe ora.

Generatoarele de aer pot furniza atat aer rece cat si aer cald, prin intermediul unui injector ce poate functiona pe gaz sau pe combustibil lichid.

Dimensionarea instalatiei de incalzire se face in functie de volumul structurii presostatice.

Structurile presostatice sunt prevazute cu un generator de urgenta cu functionare pe motorina, acesta pornind imediat ce generatorul de aer se va opri din functionare din diverse motive (lipsa curentului electric, eventualele defectiuni), el avand rolul de a mentine structura pe pozitie pana la revenirea la parametrii de functionare a generatorului de aer.

Pentru ca generatorul de aer sa functioneze la parametrii cat mai economici este necesar ca usile de acces sa fie bine etansate la structura, evitandu-se astfel pierdere aerului din interior.

Usile de acces in structura sunt de tipul usilor rotative prevazute cu trei rame ce au pe intreg perimetrul lor prevazute perii de etansare permitandu-se prin intermediul acestor usi intrarea si iesirea concomitenta a mai multor persoane din structura.

Toate structurile presostatice sunt prevazute si cu iesire in caz de urgenta.

Structurile presostatice se realizeaza in varianta cu o singura membrana cat si in varianta cu dubla membrana, caz in care intre cele doua membrane se introduce un strat de aer care va avea drept rezultat o mai buna izolare termica a acestui tip de structura presostatica.

Structurile presostatice sunt ancorate la sol prin intermediul unor tevi zincate ce trec prin inele metalice care in prealabil au fost ancorate in fundatiile din beton armat.

In functie de dimensiunile structurii presostatice aceste fundatii continue pot avea diverse sectiuni: latime 40÷50 cm, respectiv inaltime 50÷60 cm. Deasemenea aceste structuri se pot ancora la sol si prin intermediul unor tarusi realizati din profile metalice prevazuti la capatul superior cu inele metalice pentru trecerea tevilor de ancoraj. Acesti tarusi sunt introdusi in teren prin batere sub anumit unghi.

Iluminarea structurilor presostatice se realizeaza prin intermediul unui numar variabil de proiectoare (functie de dimensiunile structurii si functie de destinatia ei), avand corpul realizat din aliaj de aluminiu turnat sub presiune, vopsite la cuptor cu pulberi epoxidice si sunt prevazute cu:
a. bec de 400 W in dulii metalice;
b. conductori electrici de la tabloul de proiectoare;

Toate piesele sunt de tip antiflama si prevazute cu accesorii pentru fixarea pe membrana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura