Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi suntem garantia

Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sistem de baschet Super Sam 325

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Sistem de baschet Super Sam 325

Sistem de baschet cu omologare Fiba (pentru meciuri desfasurate in Liga A), ce beneficiaza de aceleasi caracteristici inovatoare printre care se numara cadru ce incorporeaza tehnologia DSF (DYNAMIC SUB FRAME) ce permite strangerea si desfacerea panoului de baschet dintr-o singura miscare, realizata in 5 secunde si o distriburie mai uniforma si echilibrata a meselor insa toate acestea la un pret de achizitie mai scazut.

Optional poate beneficia de cutie pentru greutati atasata in partea dinspre spate sau montarea de arcuri suplimentare pentru a prelua greutatea sistemului de fixare si a ceasului pentru aruncari (24”).

Sistemul este realizat din structura tubulara de otel ranforsate ce confera o lunga durata de viata sistemului si o buna rezistenta la sarcinile dinamice la care este supus pe durata intregii sale durate de viata.

Forma U atribuie stabilitate si posibilitatea de a fi strans si extins in timp record (datorita sistemului inovativ de arcuri pe care il utilizeaza). Sistem rigid si stabil fara ajustari si reglaje constante ale inaltimii, inelului sau panoului de baschet in timp, dereglari ce sunt produse datorita vibratiilor structurii sub actiunea sarcinilor.

Cadrul panoului din aluminiu vopsit (cu pulberi metalice in camp electrostatic).

Sistemul poate fi mutat cu uşurinta prin intermediul celor patru role ce asigura o mobilitate sporita si o buna distributie a maselor la suprafata pardoselii.


Strangerea si desfarecerea se face prin intermediul sistemului inovativ pivotant actionat de arcuri elicoidale, care ofera o foarte buna fiabilitate si rezistenta in timp, precum si un timp foarte scurt de strangere-extindere a panoului de baschet, utilizand doar forta fizica a unei singure persoane.

Sistemul este  prevazut cu o bara frontala acoperita cu un sockpad din uretan care coboara pe pardosela in momentul extinderii panoului avand un dublu rol, atat de distribuire uniforma a greutatii panoului de baschet cat si de preluarea a sarcinilor transmise panoului de catre jucatorii care se agata de cosul panoului de baschet.

Sistemul de cos de baschet este dotat cu protectii frontale si pentru baza  realizate din poliuretan expandat, acoperit cu husa din piele sintetica lavabila de culoare albastra avand o grosime de 20 cm in partea frontala (zona de impact).

Panoul cosului de baschet este din sticla securizata avand dimensiunea de 180x105 cm si sistem de fixare a inelului cosului de baschet direct pe cadrul de fixare al panoului (fara ca panoul de sticla sa intre in contact cu suportul acestuia).

Acest sistem este Omologat de catre Liga de Baschet pentru meciuri de Divizia A.

Panoul este dotat cu protectie fixata in partea de jos, realizata din cauciuc expandat cu celula inchisa standard livrat in culoare albastru.

Inelele suntaprobate de catre FIBA pentru competitii de nivel inalt (aprobate pentru Liga A, modele competitionale), fiind reclinabile.

Sistemul include balastul necesar in cutie inchisa pentru o mai buna vizibilitate a spectatorilor si un aspect mai compact.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura